Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@16:52:58 GMT

گردوخاک داور برنامه عصر جدید در دانشکده علوم اجتماعی

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۹۳۰۴

گردوخاک داور برنامه عصر جدید در دانشکده علوم اجتماعی

خرداد ؛بشیر حسینی که تاکنون با حضور در صداوسیما و تلویزیون به چهره‌ای جدید در فضای رسانه‌ای کشور تبدیل شده است، این بار با حضور در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران روند تازه‌ای از فعالیت‌های خود را آغاز کرد.

بشیر حسینی دانشکده علوم اجتماعی را "دانشگاه نفتی" خواند
احسان علیخانی، بشیر حسینی و آریا عظیمی نژاد به عنوان عوامل برنامه عصر جدید در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران حضور یافتند تا در نشستی با حضور دانشجویان و اساتید دانشگاه به بررسی "عصر جدید" و نقاط ضعف و قوت آن بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این نشست به جای آنکه به "عصر جدید" بپردازد تبدیل به عرصه‌ای تازه برای جولان بشیر حسینی شد. این داور برنامه عصر جدید در پاسخ به انتقادات اساتید و دانشجویان به این برنامه به تندی به آن‌ها تاخت.
بشیر حسینی انتقادات را کلی گویی خواند و گفت: "قطعا ما تلنت شو‌های دنیا را شخم زده‌ایم. «کلی گویی» تکرار بدیهیات است و به نظر من ‏رسالت دانشگاه این است که وارد مصادیق جزیی شود و این کار «دانشگاه نفتی» است که به بدیهیات و کلیات ‏بسنده کند." اشاره حسینی به دانشگاه نفتی بسیار جالب توجه است. او خود نیز محصول همان "دانشگاه نفتی" است. شاید هم کنایه او در واقع به رانتی بودن دانشگاه باز گردد. ادعایی که بسیاری علیه او مطرح می کنند و حضور او در صداوسیما را حاصل یک رانت بزرگ می دانند. حسینی با بیان اینکه دانشکده علوم اجتماعی اساسا با اخم و نگاه منفی و منفی انگاری شناخته و تعریف می‌شود تصریح کرد: «این دانشکده به جای اینکه مادر باشد دوست دارد نقش نامادری را ایفا کند در هر حال من این‌ها را راحت می‌گویم، چون می‌خواهم راحت‌تر هم با هم صحبت کنیم.» او دانشگاه را "بی خاصیت" و "بی مساله" دانست. او گفت: «چرا استادان ما حرف جدی ندارند؟ من اگر دانشگاهی هستم آمده‌ام تا از مسائل جامعه‌ام حرف ‏بزنم. پز دانشگاهی این شده است که حرف‌های صدتا یه غاز بیان شود که الان می‌شود گفت و ۱۰‌سال دیگر ‏هم می‌شود همان حرف‌ها را تکرار کرد.»
این سخنان حسینی موجی از اعتراض از سوی دانشجویان حاضر در جلسه به وجود آورد و سخنان تندی علیه حسینی و برنامه عصر جدید مطرح شد.
برخی معتقدند بشیر حسینی به هدف خود رسیده است. چرا که او با سخنانش باز هم جنجالی تازه به پا کرد و باز هم نامش در رسانه‌ها مطرح شد. این شاید قضاوتی بی رحمانه باشد که بشیر حسینی می‌خواهد در رسانه‌ها مطرح شود. اما او می‌توانست در دانشکده علوم اجتماعی حرمت میزبان را رعایت کند. کاری که آریا عظیمی نژاد انجام داد و در تمام نشست سکوت کرد و نظاره گر دعوا‌ها بود. بشیر حسینی چهره تازه صداوسیما است که پس از حضور علی فروغی مدیر جوان شبکه سه سیما فعالیت هایش در تلویزیون نیز افزایش یافته است. حسینی و فروغی هر دو در دانشگاه امام صادق تحصیل کرده اند.
حسینی در برنامه تازه احسان علیخانی یعنی عصر جدید حضور فعالی دارد و با نظرات عجیبش بار‌های سوژه شبکه‌های اجتماعی شده است.
ناظران و منتقدان می‌گویند صداوسیما به دنبال آن است که بشیر حسینی را به چهره‌ای تازه در فضای رسانه‌ای کشور بدل کند. حسینی هم قابلیت‌های خود را برای تبدیل شدن به یک سلبریتی نشان داده است.
او نیز مانند چهره‌ای همچون علی اکبر رائفی پور عمل می کند. سخنرانی که سالهاست با عقاید و نظرات عجیبش تبدیل به یک تئوریسین فرهنگی برای بخشی از جوانان کشور شده است. جوانانی که عموما به عنوان بدنه جریان اصولگرا شناخته می‌شوند.
علی اکبر رائفی پور بیشتر در زمینه فرهنگ و کمی سیاست فعالیت می‌کند، در سوی دیگر حسن عباسی به تئوریسین سیاسی قابل برای همین بدنه سیاسی- اجتماعی تبدیل شده است. عباسی متمرکز بر مسائل سیاسی است، اما به مسائل فرهنگی هم می‌پردازد.
در جریان حمله آمریکا به عراق صداوسیما حسن عباسی را به یک چهره تبدیل کرد و حالا او خود را یک تئوریسین همچون کیسینجر (وزیر خارجه پیشین آمریکا) می‌داند.
به نظر می رسد بشیر حسینی نیز همان مسیر را طی می‌کند با این تفاوت که تمرکز او بر مسائل اجتماعی است. این سه چهره با نظرات عجیب و غریبشان شناخته می‌شوند. نظراتی که از سوی هوادارانشان بدیع و تازه به حساب می‌آیند و از سوی منتقدانشان بی‌پایه و اساس.اعتراض یک دانشجو به سخنان حسینییکی دیگر از شباهت‌های آن‌ها این است که هر سه سعی می‌کنند به تقابل با دیگران بپردازند. سیاستمداران فراوانی تاکنون از حسن عباسی شکایت کرده اند چرا که مورد حمله او در سخنرانی هایش قرار گرفته اند. علی اکبر رائفی پور نیز مورد انتقاد بسیاری از چهره‌های مشهور قرار گرفته چرا که هر روز اظهارات بحث برانگیز تازه‌ای دارد. بشیر حسینی هم پس از ارائه تئوری ها‌ی عجیب درباره "فوتبال" و "پانتومیم" که بازتاب وسیعی داشت حالا در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با اساتید و دانشجویان این رشته سرشاخ شده است. دیگر شباهت این سه چهره فضای رسانه‌ای این است که اصولا هیچ کدام از آن‌ها به انتقادات علیه خود پاسخ نمی‌دهند. البته بشیر حسینی در این راه تازه کار است، شاید در ادامه او مسیر خود را تغییر داد، اما حالا به نظر می‌رسد مسیر همان است. شهرت او در هفته‌های اخیر آنچنان افزایش یافته که عده‌ای می‌گویند صداوسیما برنامه عصر جدید را برای تبدیل بشیر حسینی به یک سلبریتی و یا سخنران ساخته است! پای بشیر حسینی به دانشگاه ها هم باز شده است جایی که تریبون علی اکبر رائفی پور و حسن عباسی است. برچسب ها: بشیر حسینی ، صداوسیما ، دانشگاه

منبع: خرداد

کلیدواژه: بشیر حسینی صداوسیما دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد